Kogetid i trykkoger: 15 min.
# Ingredienser
1 poulard delt i kvarte stykker
salt, peber
4 spsk smør eller margarine
150 g kyllingelever grofthakket
2 hakkede løg
4 groft knuste enebær
2½ dl suppe eller bouillon (evt. fra dåse)
2 dl piskefløde
* Tilberedning
Drys fjerkræstykkerne med salt og peber.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først fjerkræstykkerne heri, så kyllingelever og løg.
Kom de knuste enebær i og tilsæt suppe eller bouillon.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i et kvarter.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Hæld piskefløden i og lad den koge med ganske kort.
Smag saucen til.
Server retten i et halvdybt fad og byd kogte kartofler, løse ris eller groft brød til.