Denne ret rækker til 4-6 personer
#
8 bl. husblas
3 dl mandarinjuice
3 dl mandarinsaft
citronsaft
200 g mandarinfiletter
Hønsesalat:
600 g hønsebryst
1 ds snittede asparges
Dressing:
2 ½ dl mayonnaise
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 spsk sød fransk sennep
½ tsk sukker
salt og peber efter smag
½ tsk karry
Serveres med grøn salat
*
Rand:
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Kom mandarinsaft, juice og citronsaft i en gryde og varm det op.
Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas.
Rør den helt ud.
Hæld ananasgeleen i en randform og fordel derefter mandarinfileterne i geleen.
Stil den på køl et døgn.
Hønsesalat:
Hønsekød koges, afkøles og skæres derefter i terninger.
Asparges sigtes så væden går fra.
Dressing:
Mayonnaisen, sukker, sennep, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes cremefraiche.
Hønsekød og asparges kommes i og røres forsigtigt rundt.
Snit den grønne salat og læg den på et fad.
Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med hønsesalaten.