En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000
spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder
(4 personer)
# Råvarer til Kylling-minestrone:
300 g kyllingebryst uden skind og ben
1 spsk olie
1 løg, finthakket
1 porre, fintsnittet
1 gulerod i strimler
¼ hvidkål fintsnittet
1 tsk tørret salvie
1¼ l hønsebouillon
100 g små pastastykker f.eks. horn
1 dåse hakkede tomater
salt og peber
1 fed hvidløg
Evt. brød
*
Fremgangsmåde:
Skær kyllingebrystet i strimler og steg det gyldent i olie.
Vend grønsagerne og salvie i, tilsæt bouillon og lad suppen
simre i 10 min.
Skum evt. urenheder af suppen.
Tilsæt pastaen og lad suppen simre, til pastaen er al dente.
Tilsæt tomaterne og lad suppen koge godt i gennem.
Smag til med salt, peber og hvidløg.
Server med godt brød.
...................................................................