Airfryeren garanterer saftige svinekoletter, hver gang. De
er super nemme at tilberede, overtrukket med en lækker honning, sennep og
paprika rub og serveret med gyldne airfryer kartofler.
15 min forberedelse. 25
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
12 små kartofler, halveret
1½ tsk olie
2 tsk honning
1 tsk Dijon sennep
½ tsk stødt paprika
4 svinekoletter
2 tsk friske timianblade
Dampet broccoli til servering
* Tilberedning
Læg kartoflerne i kurven på en airfryer.
Spray eller dryp med 1 spsk af olien. Vend til det dækker.
Kog ved 200 °C i 10 min.
Bland imens den resterende olie med honning, sennep og
paprika.
Gnid over koteletterne.
Åbn airfryeren og ryst kurven for at vende kartoflerne.
Anret svinekoteletter over kartofler og steg i 6 min.
Vend koteletter og steg i yderligere 6 min.
Drys koteletter med timian og server med kartofler og dampet
broccoli.
Dette blev tilberedt i en 7-liters airfryer. Hvis din er
mindre,
skal du muligvis koge kartoflerne først, derefter koteletterne.
Stil koteletterne til side, løst dækket med folie, til hvile
i 5 min,
og opvarm kartoflerne i airfryeren.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------