Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
1 spidskål
20 g smør
4 spsk vand
1 tsk tørret timian
salt
4 stykker alufolie
800 g kartofler små
4 svinekoteletter
2 citroner
200 g grønne ærter
olie
1 bundt persille
lidt grill-olie
* Tilberedning
Del spidskålen i kvarte.
Læg hver kvart på hvert sit stykke alufolie.
Læg en smørklat og en spiseskefuld vand ned ved hvert kvarte
kål, drys ned timian og let med salt. Pak alufolien omkring kålen.
Skrub kartoflerne og kog dem.
Dup kødet tørt, pensl det med grill-olie eller barbeque.
Grill kålen – ca. 20 minutter – grill kødet og skær
citronerne i halve og grill disse.
Kom ærterne i en gryde, drys let med salt, dryp let med
olie, hæld kogende vand over, kog op og hæld vandet fra.
Skyl, tør og nip persille.
Anret kødet med kål, ærter, persille, citron – og
kartoflerne ved siden af.
Tips:
Energi/pers 533 kcal. Protein 6.1 g. Kulhydrater 8.6 g. Fedt
3.8 g. Fedtenergi 37 %.