Logo

Stegte svinehjerter med grønsagsfyld - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stegetid i trykkoger: Ca. 30 min.

# Ingredienser

2 svinehjerter
1 finthakket peberfrugt
1 skive finthakket selleri
1 finthakket løg
3 spsk smør eller margarine
1 pastinak eller 1 persillerod i terninger
3-4 gulerødder i skiver
125 g skalotte- eller miniløg
2 dl suppe eller bouillon (evt. fra dåse)
salt, peber, timian
smørbolle af: 2 spsk smør og 2 spsk hvedemel
1 bdt persille

* Tilberedning

Bland peberfrugt, selleri og løg (hakket) og fordel det i de rensede svinehjerter.
Bind omkring hjerterne med bomuldsgarn.
Brun hjerterne i fedtstoffet i trykgryden.
Hæld suppe eller bouillon ved og tilsæt salt, peber og timian samt resten af grønsagerne. 
Luk gryden og bring den på tryk.
Lad hjerterne stege ½ time.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag hjerterne op af gryden og skær dem i skiver.
Jævn grønsagsblandingen med smørbollen.
Hæld grønsagsblandingen ved hjerterne og drys med hakket persille.
Kogte kartofler eller groft brød serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her