500 g hakket kalv og flæsk
1 ½ banan moset
1 stor tsk sennep
1 fed hvidløg finthakket
1 toptsk rosenpaprika
7 dråber tabasco
salt, friskkværnet peber
fedtstof til stegning
Sauce:
2 dåser tomater
1 stort løg
saften af ½ citron
1 mango befriet for skræl og skåret i små stykker
1 banan skåret i skiver
salt, friskkværnet peber
lidt sukker
1 bdt frisk koriander eller storbladet persille
2 spsk madolie
Rør frikadellefarsen af alle ingredienserne og steg frikadellerne som du plejer.
Sauce: Hak løget og lad det gyldne i olien.
Kom tomaterne i med noget af saften og tilsæt derefter mango og banan og evt. mere af tomatsaften, til saucen har en passende konsistens.
Smag til med sukker, salt og peber.
Kom frikadellerne i saucen og varm det godt igennem.
Kom hakket koriander eller persille i lige før servering.
Server ris elller brød til.