Logo

Skyttens dyreragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g dyrekød med ben
smør
2 løg
150 g røget flæsk i små stykker
2 gulerødder
salt
peber
6 knuste enebær
4 dl bouillon
1 dl hvidvin
4 flåede tomater
1 dl kaffefløde
jævning
ribsgele
salt
peber

Kødet skæres fra benene og derefter i mindre stykker og brunes i smør med benene, løgnene udskåret som appelsinstykker, det røgede flæsk i terninger, gulerødder i skiver , salt, peber og enebær, det hele brunes og svitses godt, inden bouillon og hvidvinen tilsættes samt de flåede tomater i kvarte stykker. Dette småsnurrer 1- 1 ½ time, alt efter hvilket stykke kød det er , men mørt skal kødet være.

Det tages op, skyen sies og grønsagerne gnides igennem en sigte, kommes tilbage i gryden, koger op med fløde, evt. mere bouillon, vin, og smørklatter og jævnes og smages til med krydderier og gele. Heri blandes kødet og stuvningen kan evt. også tilsættes lidt ærter.

Serveres i en krans af hjemmepisket kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her