20 g gær
2 dl lunken vand
1 spsk olie
½ tsk salt
ca. 300 g hvedemel
Fyld:
1 dl tomatketchup
1 lille bundt purløg
1 tsk tørret oregano
150 g reven eller hakket skinke
150 g reven emmentaler
Smuldr gæren og rør det ud i vandet.
Tilsæt olie og salt og melet lidt af gangen.
Ælt dejen godt igennem på bordet.
Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen ca. 45 minutter.
Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle til en firkant, ca.
30x45 cm.
Smør ketchup på dejen.
Klip purløget fint og drys det over ketchupen i et jævnt lag sammen med oregano, skinke og ost.
Rul dejen sammen til en pølse og læg den i køleskabet ca. 15 minutter. Skær den i 12-14 stykker og sæt dem på bagepapir på bagepladen. Sæt sneglene i en kold ovn.
Tænd ovnen på 200°C og bag dem ca. 20 minutter på midterrillen, til de er gyldne og gennembagte.