4 skinkeschnitzler af inderlår, 1-1 ½ cm tykke
2 skiver spegeskinke
4 skiver mozzarellaost eller 2 spsk revet
4 friske salvieblade eller 1 tsk tørret
3 spsk fint rasp
2 spsk hvedemel
2 spsk olivenolie
800 g grønsager, minimum 3 slags af følgende: tomater, aubergine, squash, blegselleri, fennikel, løg, peberfrugt
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
2 kviste frisk timian eller 1 tsk tørret
Tilbehør: 200 g italiensk brød
Rens og skyl alle grønsagerne og skær dem i passende mundrette stykker. Hak hvidløg groft.
Rør olie og vineddike sammen og tilsæt timian.
Vend grønsagerne heri.
Kom dem i et ovnfast fad og “bag” dem i ovnen ved 200ºC i ca. 40
minutter.
Vend jævnligt grønsagerne under stegningen.
Læg schnitzlerne i en plastpose og bank dem med den flade side af en
kødhammer, til de er højst ½ cm tykke.
Tag dem ud af plastposen.
Dup dem tørre med køkkenrulle.
Læg ½ skive skinke, en skive mozzarellaost og salvie på den ene halvdel af schnitzlen.
Fold den anden halvdel af schnitzlen over og hold sammen med kødnåle.
Vend schnitzlerne i melblandet rasp krydret med salt og peber.
Lad olien blive varm på en pande.
Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider.
Dæmp til middelvarme og steg dem færdige i ca. 3 min. på hver side.