Logo

Skinke og grønt med bechamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk smør eller margarine
3 spsk hvedemel
4-5 dl kaffefløde
salt og peber
sennep
75 g reven mild ost (emmentaler)

broccoli
tomatbåde
kogte halve æg
skinkeskiver

Smelt fedtstoffet og kom melet i. Bag det sammen med fløden. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber og lidt sennep. Når det koger tages gryden fra varmen og osten smelter heri. Rør til saucen er som en blød creme.

Anret varme broccolibuketter i kanten på tallerknerne dernæst tomat og æg, skinke i midten hvor saucen hældes over.
Servér med flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her