Logo

Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hamburgerryg

Marinade
1 bundt purløg
1 ½ tsk tørrede grønne peberkorn
½ - 1 tsk tørret basilikum eller 1 spsk frisk basilikum
3 spsk tør sherry

Sauce:
3-4 dl fløde 13%
2 tsk majsstivelse

Klip 3 spsk purløg og frik basilikum. Rør marinaden sammen.
Skær hamburgerryggen i pålægstynde skiver, læg skiverne taglagt i et fad med marianden imellem.
Tryk kødet let sammen, dæk fadet og sæt det i køleskab i ca. 1 time.
Pisk majsstivelsen ud i fløden og hæld den på en pande.
Bring fløden i kog under omrøring, kog kødskiverne heri i ca. 2 minutter.
Læg dem efterhånden på et varmt fad.
Smag purløgscremen til og hæld den over kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her