Forret
300 g kogt kylling
1 lille løg
20 g smør
1 spsk oliven olie
80 g kogt skinke
50 g parmasan ost
2 æg
3 spsk marsala (eller tør sherry)
revet muskatnød, salt, peber
50 g hvedemel
20 g smør
4 dl mælk
Groft skåret kylling og hakket løg, svitses 5 min. i smør og olie. Der laves en opbagning: Smøret smeltes, melet røres i, dette varmes igennem før mælken piskes gradvist i, simrer til opbagningen er jævn.
Kylling/løg, skinken, parmasan osten, æggeblommerne, marsala samt opbagningen, pureres i en blender. Smages til med salt og peber.
Hviderne piskes stive og vendes i. Blandingen fordeles i 6 smurte, ovnfaste forme.
Bages i vandbad ved 180ºC i ca. 45 min. til de er let hævede og gyldne.
Serveres straks med Salsa Di Fungi (svampesauce).