Logo

Sennep- og honningbagt skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennep- og honningbagt skinke

8 pers.

 

1 ½ kg skinkesteg
hel nellike

Pensling:
2 dl appelsinjuice
1 ½ dl brun farin
½ tsk stærk sennep
2 tsk Maizena
40 g smør

Rids med en skarp kniv fedtet ½ cm dybt på kryds og tværs af skinken.

I midten af hver rude stikkes en nellike.

Skinken lægges på risten i en bradepande og sættes på nederste rille i ovnen ved 175°C.
Alle ingredienserne til penslingen røres sammen i en kasserolle og koges igennem et par minutter under stadig omrøring.

Smørret piskes i.

Efter 10 min. forløb hældes ca. ⅓ af glaseringen jævnt over skinken.

Ca. 10 min. senere fordeles endnu ⅓ over skinken.
Herefter pensles skinken hvert 5 min. med resten af glaseringen.

Den samlede stegetid er ca. 45 min. for 1,5 kg skinke, afhængigt af tykkelsen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her