4 stk
2 boller eller muffins
30 g smør
4 skiver kogt skinke, ½ cm tykke
1 stor bøftomat skåret i 4 tykke skiver
4 skiver ananas fra dåse, afdryppede
4 tsk piccalilli
125 g emmentalerost, revet
60 g rød cheddar, revet
korianderkviste til pynt
Flæk bollerne, rist dem og smør dem.
Skær med en kageudstikker, 8 cm i diameter, 4 cirkler ud af skinkeskiverne
(brug resterne i andre sandwich).
Anbring skinkecirklerne på bollerne og læg en tomatskive ovenpå.
Tør ananasskiverne og læg dem på skinken.
Hæld lidt piccalilli i hullet i ananasskiverne.
Bland de to ostetyper og læg dem i »bunker« oven på ananasskiverne.
Grill bollerne under en hed grill i 6-7 minutter, eller indtil osten er smeltet, boblende og let gylden.
Pynt med korianderkviste.