4 spsk olie
1 fed hvidløg finthakket
2 tsk frisk ingefær finthakket
3-4 forårsløg finthakkede
2 stilke bladselleri finthakkede
100 g rejer
100+ g krabbekød
50 g skinke
8 æg
salt, peber
50 g friske bønnespirer
sojasauce
Varm 1-2 spsk af olien i en tykbundet stegepande.
Tilsæt hvidløg, ingefær, forårsløg og selleri og steg 1 minut.
Kom blandingen i en skål og tilsæt rejer, krabbekød og skinke og bland godt.
Pisk æggene med salt og peber i en anden skål.
Rør dem i blandingen sammen med bønnespirer.
Varm resten af olien, hæld ca. 2 dl æggemasse på panden ad gangen og steg de små æggekager 2-3 minutter på hver side.
Tilsæt evt. lidt mere olie.
Pynt med forårsløgstrimler.