4 stk
90 g blødt smør
2 tsk færdigrørt sennep
2 burgerboller, flækkede
2-4 krølsalatblade eller andre salatblade
1 løg, delt i kvarte og skåret i tynde skiver
1 grøn peberfrugt uden kerner, hakket
2 skiver kogt skinke, hakket
3 æg
salt
1 knsp cayennepeber
brøndkarse og radiser til pynt
Bland 45 g smør med senneppen i en skål.
Fordel blandingen over de flækkede boller og læg salatblade over.
Smelt resten af smørret i en stegepande.
Tilsæt løg, grøn peber og skinke og svits det let, indtil løget er blødt.
Forvarm grillen.
Pisk æggene med 2 spsk koldt vand og krydr med salt og cayennepeber.
Hæld blandingen i panden og steg den over svag varme, indtil undersiden er gylden.
Sæt panden under en forvarmet grill og steg den til overfladen begynder at blive fast. Skær omeletten midt over, fold hver halvdel sammen og læg bollerne sammen omkring omelethalvdelene.
Skær hver bolle midt over, og server dem straks, pyntet med brøndkarse og radiser.