Logo

Saltimboccafars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød (max. 10% fedt)
2 skiver røget skinke uden fedtkant ca. 35 g
3 spsk reven ost (fx. emmentaler)
4 blade frisk salvie eller ½ tsk tørret
2 spsk hvedemel
10 g smør

Sauce:
1 ½ dl bouillon
¾ fløde 13%
Saucejævner
4 spsk purløg

Del det hakkede kød i fire.
Læg et stykke kød ad gangen på et stykke film eller alufolie.
Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.
Læg en halv skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant.
Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange, og tryk dem godt til i kanten.
Vend farspakkerne i salt- og peberblandet hvedemel og brun dem ed god varme på panden i smør.
Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet.
Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden.
Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5 -6 minutter under låg.
Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og peber.
Tilsæt klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her