8 tynde skiver kalvetyndsteg (escalopes)
8 tynde skiver parmaskinke eller anden spegeskinke
8 blade frisk salvie
8 tandstikkere
1 spsk hvedemel
2 dl tør hvidvin
50 g smør
2 spsk olivenolie til stegning
salt, friskkværnet peber
300 g tørret pasta
200 g dybfrossen spinat
Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt.
Kom så en skive parmaskinke og et friskt salvieblad på hvert stykke og
hold sammen med en tandstikker.
Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med
kødsiden nedad, altså den side hvor der ikke er skinke.
Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden.
Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i.
Lad det simre 1 minut mere og smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på emballagen.
Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på emballagen, gerne i en
sauterpande.
Når spinaten er klar vendes den kogte pasta i og serveres til
saltimboccaen.