Logo

Salat af rodurter med mandler, svesker og skinke i sherry-vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hvide rodurter fx. skorzonerrødder persillerod pastinakker knoldselleri
100 g tørret skinke
75 g ristede salte evt. røgede mandler
5 spsk sherryeddike
6 spsk olivenolie eller trøffelolie/nøddeolie
75 g svesker (netto vægt) gerne fra Agen
Chili

Skræl rodurterne og skær dem i julienne (tændstiktynde strimler).
Hak mandlerne halv-groft.
Skær skinken i små tern.
Vend sammen med rodurterne.
Blend svesker, sherryeddike, svesker, chili og olie sammen, krydr med salt og peber.
Vend vinaigretten i salaten, smag til igen og server med groft, gerne letristet brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her