Denne power-morgenmad med friske bær, frugtsaft og skinke-røræg giver én energi til hele dagen
100 g jordbær
40 g fibermüsli
2 dl let- eller minimælk
½ dl sukkerfri kirsebærsaft
½ bundt purløg
1 æg
salt, peber
20 g kogt skinke
1 skive fuldkornsrugbrød (50 g)
*
A. Skær jordbærrene i små stykker og bland dem med müsli og 1 dl mælk.
B. Rør kirsebærsaften sammen med 1 dl mælk.
Snit purløgen.
C. Pisk ægget og krydr med salt og peber.
Skær skinken i tern og kom dem sammen med æggemassen på en pande med belægning og lad det stivne.
D. Anret skinke-røræg på rugbrødet og drys purløg over.
Pr portion 1970/468 kJ/kcal. 22 g protein. 15 g fedt. 56 g kulhydrater. 16 g fibre