Logo

Porrer og skinke i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porrer og skinke i fad

6-8 porrer

salt

smør eller margarine

200-250 g kogt skinke – et stykke skåret i tern (ikke pålægsskinke)

1 løg

2-3 spsk persille, klippet

1 tsk kapers

4 spsk tomatketchup

1 dl fløde

4 spsk reven ost

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rens porrerne, tag så meget af det grønne med som muligt, og kog dem netop møre i letsaltet vand - ca. 15 minutter.

Lad dem dryppe af og læg dem i velsmurt, ildfast fad.

Skær skinken i terninger og svits dem let i fedtstof sammen med det hakkede løg.

Rør persille, kapers, tomatketchup og fløde i og hæld det over porrerne.

Drys med reven ost og gratiner retten 15 minutter ved 250°C.

Server kogte kartofler til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her