En australsk fastfoodfavorit og en nem opskrift på airfryer!
Ved at bruge kød, sprøde chips og mozzarella er disse fyldte pommes frites sindsygt
så gode.
5 min forberedelse. 20
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
150 g kødpølse, skåret i tynde skiver (eller rullepølse)
500 g frosne pommes frites
100 g mozzarella ost blanding
Til servering:
BBQ sauce
Hvidløgssauce
* Tilberedning
Læg et ark folie i bunden af en airfryer og fyld med
fritter.
Luftsteg ved 200 °C i 12 min eller indtil de er sprøde og
gyldne.
Spred kødpølse over og luftsteg i 5 min eller indtil sprød.
Drys osten over og luftsteg i 2 min eller indtil den er
smeltet.
Overfør til en tallerken og dryp med BBQ sauce og
hvidløgssauce.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------