Dej:
400 g hvedemel
1 knsp. salt
2 æg
½ dl vand
2 spsk mad olie
Fyld:
2-3 forårsløg, finthakket
100 g friske bønnespirer
200 g kogt skinke
2 spsk tomatpure
3 spsk sojasauce
1 spsk honning
2 spsk Maizenamel
1 tsk fem-aroma pulver
Olie til friturestegning
Bland ingredienserne til dejen, og ælt dem godt sammen.
Rul dejen (tyndt) ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadratiske plader.
Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til.
Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne og rul disse sammen.
Klem dejkanterne godt til.
Frituresteg dem i varm olie til de er gyldne.
Tips: det er lang det nemmeste at købe færdig dej.
Med hensyn til fyldet - så brug fantasien, tilsæt fx. rejer eller andet
efter personlig smag.