Logo

Svinebryst stegt med gratineret spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til to personer

6 - 8 skiver svinebryst
½ spidskål
2 dl piskefløde
muskatnød
dijon sennep
salt og peber

Læg kødet på en rist og steg den i en varm ovn, 200ºC ca. 10
minutter -vendes lejlighedsvis. Krydr med salt. Snit kålen og kog fløde.
Smag fløden til med reven muskat nød, sennep, salt og peber. Vend det med den snittet spidskål og server til den sprøde flæsk.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her