Logo

Italienske kalvekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalvekoteletter
1 æg
40 g rasp
salt
peber
30 g smør
4 tynde skiver parmaskinke
50 g reven parmesanost
30 g smør

Bank koteletterne let med flad hånd. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen. krydr med salt og peber og lad dem hvile i 5 min.
Varm smørret gyldent på panden og steg koteletterne et par minutter på hver side.
Læg en skive skinke på hver og drys den revne parmesanost over. Dryp det smeltede smør over osten, læg låg på panden og lad den stå ved jævn varme ca 4 min, indtil osten er smeltet.
Server koteletterne direkte fra den varme pande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her