Logo

Pastaret i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta:
1 ½ l. vand
1 tsk salt
150 g pasta sløjfer skruer eller muslinger
 
Fyld:
3 gulerødder
200 g squash
1 spsk oliven olie
½ tsk salt
½ tsk oregano
lidt peber
150 g røget skinke (kylling kan også bruges)
2 tomater
1 æg
2 ½ dl letmælk
1 dl fløde 13 %
 
Top: 1 dl revet ost
 
Kog pastaen, hæld vandet fra og kom den i et ovnfast fad penslet med 1 tsk olie.
Vask og skræl gulerødderne.
Skyl og riv squash og gulerødder.
Hæld olien i en gryde, varm olien op og skru ned.
Kom gulerødder og squash i gryden, svits og rør.
Kom oregano, salt og peber i gryden og rør.
Skær skinken (kyllingen) i tern og kom dem i gryden.
Rør rundt og kog i 5 min.
Læg fyldet over pastaen.
Skyl tomaterne, skær dem i skiver og læg dem ovenpå fyldet.
Kom æg, mælk og fløde i en skål og pisk det sammen.
Hæld blandingen í fadet.
Drys ost over retten.
Sæt fadet i en 225ºC varm ovn i 20-25 min.
Server evt. med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her