Pasta:
1 ½ l. vand
1 tsk salt
150 g pasta sløjfer skruer eller muslinger
Fyld:
3 gulerødder
200 g squash
1 spsk oliven olie
½ tsk salt
½ tsk oregano
lidt peber
150 g røget skinke (kylling kan også bruges)
2 tomater
1 æg
2 ½ dl letmælk
1 dl fløde 13 %
Top: 1 dl revet ost
Kog pastaen, hæld vandet fra og kom den i et ovnfast fad penslet med 1 tsk olie.
Vask og skræl gulerødderne.
Skyl og riv squash og gulerødder.
Hæld olien i en gryde, varm olien op og skru ned.
Kom gulerødder og squash i gryden, svits og rør.
Kom oregano, salt og peber i gryden og rør.
Skær skinken (kyllingen) i tern og kom dem i gryden.
Rør rundt og kog i 5 min.
Læg fyldet over pastaen.
Skyl tomaterne, skær dem i skiver og læg dem ovenpå fyldet.
Kom æg, mælk og fløde i en skål og pisk det sammen.
Hæld blandingen í fadet.
Drys ost over retten.
Sæt fadet i en 225ºC varm ovn i 20-25 min.
Server evt. med brød til.