Med disse fyldte pandekager sniger der sig et velsmagende, sundt og fedtfattigt måltid ind i dit køkken. Disse fyldte pandekager smager bare godt og er milde og mættende for hele familien.
8 små madpandekager
½ rødløg
1 porre
2 fed hvidløg
1 spsk olie
100 g spinat
½ tsk revet muskatnød
salt og peber
150 g kogt skinke
100 g hytteost
1. Skær løget i tynde både, porren i tynde skiver og hvidløg i meget tynde skiver.
2. Varm pandekagerne i 1 mikroovn eller 4-6 min. i almindelig ovn ved 200°C.
3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 minutter.
4. Kom spinaten og skinken på og lad det lige falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
5. Fordel spinatfyldet og hytteost i pandekagerne.