6 stk
2 skiver tyndt mørkt rugbrød uden skorpe
90 g blødt smør
1 tsk citronsaft
1 ½ tsk tomatpure fra tube
½ moden chantaloupemelon uden kerner
3 tynde skiver parma-skinke, halveret på langs
små dildkviste til pynt
Skær hver rugbrødsskive i 3 »fingre«, 7,5x4 cm.
Bland smør og citronsaft. Smør lidt af blandingen over brødfingrene. Bland resten med tomatpure og rør det godt sammen. Hæld blandingen i en lille sprøjtepose med en lille rund tylle. Sprøjt tynde parallelle linjer på skrå over de smurte brød. Stil dem køligt, mens pålægget tilberedes.
Skrab med en lille melonske 12 kugler ud af melonen og tør dem med køkkenrulle.
Træk en melonkugle på en cocktailpind, derefter en halv skive skinke og til sidst endnu en melonkugle. Gentag med endnu 5 pinde.
Læg cocktailpindene med melon og skinke let på skrå over brødene. Pynt med små dildkviste.