Logo

Marinerede schnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalveschnitzler (min. 1 til hver) evt, kalkun, skinke eller kylling
løg
hvidløg
madolie/margarine
farin
citronsaft
sojasauce (indonesisk er god til madlavning)
½ l. cremefraiche 18%
colmans sennepspulver 1 ½ tsk eller prøv alm. sennep 3-4 tsk
ris til 4 personer

Marinade:
2 store løg
2-3 fed hvidløg
¾ dl madolie måske lidt mere
3-4 spsk farin
½ dl citronsaft
¾ dl sojasauce måske lidt mere

Løg og hvidløg hakkes fint (evt. blender er ok).
Løgene kommes i et fad, hvor du tilsætter madolie og soya sauce (+ evt. lidt engelsk sauce) samt farin og citronsaft.
Massen blandes og skal være grødagtig.
Schnitzlerne skæres i strimler ca. 2x2 cm. og presses ned i lagen, hvor de ligger i marinaden min.1 time - helst mere - gerne til dagen efter i køleskab.
Kød strimlerne trækkes gennem rene fingre for at få løg stykkerne tilbage i marinaden da denne skal bruges som sauce.
Kødstrimlerne "svitses" i en varm stegegryde/pande med olie/margarine - ej fuld blus efter de første er svitset, herefter tages de op i et fad eller lignende.
Normalt (det har vide grænser) bliver marinaden kasseret - men denne kommes i stegegryden/panden, hvor den svitses.
Hefter tilsættes cremefraiche - der omrøres jævnt til sauce.
Saucen smages til med Colmans sennepspulver/sennep, salt og peber alt efter temperament.
Kødstrimlerne kommes i saucen, hvor de skal småsimre (der røres af og til) - mens der sættes ris over til kog - det passer med tiden ca. 24-25 min. og kødet er garanteret mørt.

Tips: Marinaden skal efter omrøring være ca. mellembrun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her