Lynhurtig og god mad
til hele familien. Hvis du har en wok, kan du stege i den i stedet for i en
pande.
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min. 4 personer
#
4 svinekoteletter
(500 g)
300 g hvidkål
1 løg
2 røde peberfrugter
150 g sukkerærter
2 spsk olie
2-3 tsk karry
2 cm frisk ingefær
(fintrevet)
2 fed hvidløg
(knust)
1 dl vand
Tilbehør:
kogte ris (beregn 1
dl rå ris pr. person)
evt. sød chilisauce
*
Skær koteletterne i
strimler.
Skær kålen i tynde
strimler.
Pil løget og hak det
fint.
Skær peberfrugterne
i trekanter.
Skær sukkerærterne i
3 stykker hver.
Brun kødet på alle
sider på en stor pande med 1 spsk olie.
Læg kødet på en
tallerken.
Steg peberfrugter,
løg og hvidkål i resten af olien det må godt brune lidt.
Tilsæt karry,
ingefær, hvidløg og sukkerærter og svits med et par sekunder.
Tilsæt 1 dl vand og
kog ved kraftig varme, til vandet er væk.
Smag retten til med
salt.
Server med kogte ris
og evt. sød chilisauce.
Tips: I stedet for
svinekød kan du bruge oksekød eller kylling i strimler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin