Logo

Lammepie med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kogt lammekød
100 g kogt skinke
1 madæble
1 løg
Salt
peber
1 tsk tørret rosmarin
2 dl lammebouillon
2 dl æblemost
½ pakke.butterdej
1 æg

Tø butterdejen op.

Skær lam, skinke, æble uden skræl og kernehus samt løg i tern, der lægges i bunden af et ovnfast fad.
Drys med salt, peber og rosmarin.
Hæld bouillon og æblemost over.

Rul dejen ud til et låg.
Smør kanten med vand.
Tryk dejstrimlen fast i kanten.
Skær et hul i toppen.
Smør med pisket æg.

Stil fadet i en varm ovn ved 190ºC i 35 minutter.

Serveres med grøn salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her