Logo

Indbagt hamburgerryg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½-3 kg hamburgerryg
2 gulerødder
2 løg
1 persillerod

Dej:
300 g hvedemel
150 g smør
1 ½ tsk salt
1 æg
1 dl cremefraiche

3 spsk dijonsennep
1 spsk rasp
1 bundt persille

Hamburgerryggen deles evt. i to stykker og gives et opkog i koldt vand, sættes over i nyt kogende vand sammen med urter og simrer ca. 1 time.
Lad den afkøle helt(dette kan sagtens gøres dagen før).

Hak smør, salt og hvedemel sammen og ælt det hurtigt sammen med æg og cremefraiche.
Lad dejen hvile koldt et par timer(kan også laves dagen før).

Persille skylles grundigt og hakkes.
Rør sennep og persille sammen.
Fjern evt. ben på hamburgerryggen og smør sennepsblandingen over stegen.

Dejen rulles ud i ca. 1 cm. tykkelse, og stegen pakkes ind i dejen.
Luk kanterne med en gaffel og skær overskydende dej væk.
Brug det evt. til at lave lidt pynteblade eller strimler, der sættes på med æggestrugelse.

Pensl hele kødpakken med æg og bag den i ovnen ved 200 º C i ca. 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her