Logo

Indbagt hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

 Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.

300 g frossen butterdej
ca. 1 kg hamburgerryg
½ tsk tørret timian
25 g smør
1½ dl vand eller bouillon
1 æg
 
Lad butterdejen tø op.
Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian.
Brun hamburgerryggen i smørret - på alle sider.
Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter.
Tag den op og lad den køle lidt af.
Skyen kan gemmes og bruges til sauce - fx. smages til med tomatpuré.
Rul butterdejen ud i 2 store stykker.
Læg det ene stykke i en smurt bradepande.
Læg hamburgerryggen ovenpå.
Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg.
Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen.
Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud.
Brug evt. rester af dejen til pynt.
Pensl overfladen med sammenpisket æg.

Bag den ved 200°C i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød.

 

Tips: Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 15.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her