2 ½-3 kg hamburgerryg
2 gulerødder
2 løg
1 persillerod
Dej:
300 g hvedemel
150 g smør
1 ½ tsk salt
1 æg
1 dl cremefraiche
3 spsk dijonsennep
1 spsk rasp
1 bundt persille
Hamburgerryggen deles evt. i to stykker og gives et opkog i koldt vand, sættes over i nyt kogende vand sammen med urter og simrer ca. 1 time.
Lad den afkøle helt(dette kan sagtens gøres dagen før).
Hak smør, salt og hvedemel sammen og ælt det hurtigt sammen med æg og cremefraiche.
Lad dejen hvile koldt et par timer(kan også laves dagen før).
Persille skylles grundigt og hakkes.
Rør sennep og persille sammen.
Fjern evt. ben på hamburgerryggen og smør sennepsblandingen over stegen.
Dejen rulles ud i ca. 1 cm. tykkelse, og stegen pakkes ind i dejen.
Luk kanterne med en gaffel og skær overskydende dej væk.
Brug det evt. til at lave lidt pynteblade eller strimler, der sættes på med æggestrugelse.
Pensl hele kødpakken med æg og bag den i ovnen ved 200 º C i ca. 30 minutter.