ca. 200 gram spaghetti (de lange)
tre store kartofler
3 skiver skinke (bare det som bruges til pålæg)
1 porre eller en halv buket broccoli.
ca 1-2 dl mælk
ca. 1 dl fløde
1 løg
salt og peber efter smag
Kartoflerne skrælles, skæres i skiver og koges indtil de er møre.
Broccolien (hvis det er valgt) koges dernæst i ca. 3-4 min.
Dernæst steges kartoflerne med porren (eller broccolien) i ca. 4 min.
Løget og skinken skæres i skiver og steges i 3 min.
tilsidst kommer man de stegte grønsager og skinken i en pande, idet man stille rører fløden og mælken i.
Koges i ca. 5 min. og smages til med salt og peber.
Imens man laver dette, skal man koge spaghettien sammen med lidt olie i 9-10 min.
Anrettes som normal spaghetti og kødsauce.