Logo

Kyllinger med olivenfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Poussins farcis (4)

2 kyllinger á ca. 750 g
Fyld:
hakket fugleindmad (hjerte, kråse, lever)
2 fed hvidløg, finthakket
2 skiver brød, udblødt i mælk og trykket fri for væde
150 g sorte oliven, udstenet og knust
Til stegningen:
75 g stribet flæsk, finthakket
salt og peber
2 hele hvidløg med skal

Forvarm ovnen til 190º C. Bland alle ingredienser til fyldet grundigt, og stop det i fuglene. Sy dem sammen, og bind dem op. Svits hakket flæsk, til fedtet løber fra. Pensl fuglene med fedtstoffet, gnid dem med salt og peber, og læg dem i et smurt, ovnfast fad (allerhelst en stegeso), som lige netop kan rumme de to fugle med brystsiden opad. Stik
hvidløgene ned mellem fuglene, og steg dem i 30-40 minutter, eller til kødsaften fra lårene er klar.
Når fuglene er færdigstegte, kan man enten skrabe fyldet ud og servere det for sig eller skære fuglene midt over med fjerkræsaks og lade fyldet blive i dem. Stik i hvidløgene med spidsen af en kniv. Hvis de ikke er møre, kommes de i kogende vand i 5-7 minutter. Når de er møre, presses det indre af hvidløgene ud i stegeskyen. Rør godt rundt, og øs den over fuglene.
Serveres varm med: Bagt fennikel med tomat. (se opskrift).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her