750 g vildsvinekød
4 enebær
3 hele allehåndefrø
2 spsk vineddike
1 l kærnemælk
100 g røget flæsk
3 mellemstore løg
2 spsk olie
½ tsk friskkværnet peber
½ tsk tørret timian
1 tsk edelsüss paprika
2 tsk worcerstershiresauce
4 dl bouillon
2 spsk hvedemel
1 ¼ dl tør rødvin
Kødet skæres i store firkanter og lægges i en skål. Bland knuste enebær, vineddike, kærnemælk og allehånde og hæld det over kødet. Lad det trække natten over. Tag kødet op og dup det tørt, og skær flæsket i små terninger.
Varm olien i en stor gryde og smelt flæsketerningerne af. Kom kød, løg, peber, timian, paprika og worcerstershiresauce i gryden og brun let under omrøring. Hæld bouillonen over og lad det simre ca. 1 time under låg.
Rør hvedemel i rødvin og jævn saucen med denne blanding og smag så til med ca. 4 spsk af den siede marinade.
Serveres med kartoffelmos og kogte rosenkål.