Logo

Hamburgerryg med ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hamburgerryg
500 g hel spinat

Sauce:
50 g smør
50 g hvedemel
½ l. mælk
2 dl fløde
salt
peber
lidt revet muskatnød
50 g revet ost

Spinaten optøs, afdryppes evt. og lægges i et smurt ovnfast fad.
Hamburgerryggen skæres i tynde skiver og lægges lagvis på spinaten.
Smør og hvedemel bages sammen i en gryde, og der spædes med mælken og fløden.
Stuvningen smages til og koges igennem 5-10 minutter.
Osten tilsættes, og saucen hældes over kødet.
Et par smørklatter lægges over, og retten gratineres ved 200°C i ca 30 minutter, til overfladen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her