400 g rå hamburgerryg
4 skiver ananas
1 stor fintsnittet porre
1 spsk margarine
2 dl cremefraiche
1 dl kaffefløde
3 spsk chilisauce
Porresnitterne koger få min. og Hamburgerryg med ananas og chili
400 g kogt hamburgerryg
4 skiver ananas
1 stor fintsnittet porre
1 spsk margarine
2 dl cremefraiche
1 dl kaffefløde
3 spsk chilisauce
Porresnitterne koger få min. Drypper af med 1 spsk margarine.
Ananasskiverne halveres, drypper af og lægges skiftevis med hamburgskiverne i et ovnfast fad med porresnitterne ind imellem.
cremefraiche blandes med kaffefløde og chilisauce.
Smages godt til med salt og peber og hældes over kødet.
Fadet er nu klar til at sætte ind midt i ovnen 15 min. ved 225°.
Salat, brød eller ris gives til.
rypper af med 1 spsk margarine.
Ananasskiverne halveres, drypper af og lægges skiftevis med hamburgskiverne i et ovnfast fad med porresnitterne ind imellem.
cremefraiche blandes med kaffefløde og chilisauce.
Smages godt til med salt og peber og hældes over kødet.
Fadet er nu klar til at sætte ind midt i ovnen 15 min. ved 225°.
Salat, brød eller ris gives til.