Logo

Hamburgerryg med ananas og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rå hamburgerryg
4 skiver ananas
1 stor fintsnittet porre
1 spsk margarine
2 dl cremefraiche
1 dl kaffefløde
3 spsk chilisauce

Porresnitterne koger få min. og Hamburgerryg med ananas og chili
400 g kogt hamburgerryg
4 skiver ananas
1 stor fintsnittet porre
1 spsk margarine
2 dl cremefraiche
1 dl kaffefløde
3 spsk chilisauce

Porresnitterne koger få min. Drypper af med 1 spsk margarine.
Ananasskiverne halveres, drypper af og lægges skiftevis med hamburgskiverne i et ovnfast fad med porresnitterne ind imellem.
cremefraiche blandes med kaffefløde og chilisauce.
Smages godt til med salt og peber og hældes over kødet.
Fadet er nu klar til at sætte ind midt i ovnen 15 min. ved 225°.
Salat, brød eller ris gives til.
rypper af med 1 spsk margarine.
Ananasskiverne halveres, drypper af og lægges skiftevis med hamburgskiverne i et ovnfast fad med porresnitterne ind imellem.
cremefraiche blandes med kaffefløde og chilisauce.
Smages godt til med salt og peber og hældes over kødet.
Fadet er nu klar til at sætte ind midt i ovnen 15 min. ved 225°.
Salat, brød eller ris gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her