Logo

Hamburgerryg med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g hamburgerryg
4 halve skiver ananas
2 spsk mangochutney
1 ½ dl ananassaft
1 bouillonterning

Skær fire lommer på hamburgerryggens overside og stik ananasskiverne ind deri.

Rør mangochutney op med ananassaft og gnid kødet med en del af blandingen.

Opløs bouillonterningen i kogende vand og tilsæt resten af blandingen.

Læg kødet i et ovnfast fad og hæld suppen over.

Dæk med folie og stil fadet ind i en 225ºC varm ovn og lad hamburgerryggen stege i 30-40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (9 stemmer)
Siden er blevet set 7.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her