Logo

Hamburgerryg i butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver hamburgerryg
150 g ost i skiver
2 frosne butterdejsplader
æg til pensling

Optø butterdejen.
Tænd ovnen på 225ºC.
Læg kødstykkerne sammen to og to med ost imellem.
Rul butterdejen lidt tyndere og skær den i passende firkanter.
Læg hamburgerryg på butterdejen.
Pensl kanterne med æg og fold dem omkring kødet.
Pensl med æg og bag i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her