¾ kg kalveklump
200 g skinke
200 g kalvesmåkød
1 æg
2 spsk rasp
salt
peber
½ tsk timian
2 spsk vand
8-10 små skalotteløg
4 tomater
1 ½ dl bouillon
2 ½ dl fløde
hvedemel
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet ud i 7-8 firkantede skiver. Mal skinken, kalvesmåkødet og afpudset fra kalvekødskiverne gennem kødhakkeren sammen med salt, peber og timian.
Rør det til en fars med vand, rasp og æg, smag farsen til.
Bred kødskiverne ud og anbring farsen på dem. Rul dem sammen om farsen og hold kødet fast med kødnåle. Læg dem i stegesoen sammen med de flåede tomater og pillede skalotteløg. Hæld bouillon og fløde ved.
Sættes i ovnen ved 225ºC i ca. 1 ½ time. Jævn saucen og smag den til.
Serveres med dampede, hele spinatblade og brasede kartofler.