1000 g mager hakket svinekød
1 porre
3 gulerødder
6 spsk rasp
1 æg
1 ½ tsk stødt ingefærd
2 spsk soya
2 stk Knorr oksebouillon
2 dl mælk
1 stor spsk ribsgels
salt og peber
1 kinakål 6-10 blade
Lutz swartsvalderskinke
mager skive ost
Del kålen og kog bladende knap møre.
Snit porren fint og riv gulerødderne.
Bland farsen med porre, gulerødder, rasp, æg, soya, ingefær, salt og peber.
Tilsæt vand til farsen har en god konsistens gene lidt fast.
Læg kålbladende på et spækbrædt, fyld en spsk fars midt på og pak bladet omkring farsen - lav 6-8 stk
Af resten af farsen laves frikadeller, men læg en skive ost på hver og pak skinke omkring - ca 6-8 stk
Læg pakkerne i en bradepande/fad el. lign.
Kog ½ l. vand og opløs de 2 bouillon terninger heri. Vandet hæld det over rullerne til ca ⅓ op, gem resten.
Kom rullerne i ovnen ved 200°C i ca. 50 min.
Hæld skyen i en gryde, tilsæt resten af bouillonen, kom lidt mælk i og ribsgele.
Jævn med Maizenamel. evt. kulør og server med kartofler til.