Logo

Dansk kyllingesaltimboca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster
4 skiver kogt skinke
4 skiver fuldfed dansk ost. Danbo eller lignende
8 tesksfulde friskrevet peberrod
16 hele nelliker
salt, peber
rapsolie
 
Drys kyllingebrysterne godt på den ene side med salt og peber.
Brun dem på en pande i rapsolien.
Lad dem stege 4-5 minutter
Vend dem og drys den anden side med salt og peber.
Fordel 2 teskefulde peberrod på hver.
Læg en skive ost og en skive skinke på hver, skinken øverst.
Prik 4 nelliker igennem skinken og osten ned i kyllingen for at holde
sammen på tingene.
Læg låg på panden og lad dem stege 3-4 min. endnu til de er gennemstegte.
Serveres med råstegte kartofler og en god salat, evt. hvidløgsflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her