Logo

Choucroute garnie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)
 
1 ½ kg choucroute
½ l Alsace Riesling
100 g løg
30 g hakket hvidløg
1 laurbærblad
6 enebær
12 koriandelfrø
­3 nelliker
100 g gåsefedt
1 l fjerkræ bouillon
600 g kartofler
6 Strasbourgpølser
6 Montbebéliard-pølse
6 leverboller (Knöpfle)
3 sprængte svineskanke
6 blodpølser
500 g røget svinebryst eller nakkekam
500 g røget flæsk
500 g saltet f!æsk
 
Sauter hakket løg og hvidløg i gåsefedt og kog af med Riesling.
Læg halvdelen af kålen i gryden, kom skank, svi­nebryst og flæsk ovenpå. Lav en krydderipose med krydderi­erne og læg dem i gryden, dæk med resten af kålen, hæld bouillon på, dæk gryden med låg og stil den i ovnen ved 180º i 2 timer.
Pocher pølser og leverboller i vand og kog kartoflerne.
Server retten på store tallerke­ner med reven peberrod og sennep.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her