Dej:
125 g hvedemel
1 knsp. salt
1 æg
3 dl mælk
fedtstof til bagning
Fyld:
25 g smør
½ løg
50 g champignon
2 spsk Hvedemel
2 ½ dl mælk
100 g kogt/stegt kyllingekød
25 g kogt skinke
Sigt hvedemel og salt ned i en skål.
Pisk ægget og 1 ½ dl mælk i.
Pisk mere mælk i, til dejen har den rette pandekage konsistens.
Smør en pande og bag pandekagerne over rask varme.
Hold dem varme.
Til fyldet hakkes løget og de rensede champignon fint.
Smelt smørret i en kasserolle.
Svits løg og shampignon.
Rør melet i.
Spæd med mælken, til saucen er tyk og jævn.
Lad den koge i 3 minutter.
Hak kyllinge- og skinkekødet fint og kom det i saucen, der smages til med salt og peber.
Fordel fyldet på 4 pandekager.
Rul dem op og server straks.
De overskydende pandekager kan fryses med smørrebrødspapir imellem.
Optøningstid ca. 20 minutter.