Logo

Morgensol

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
500 g gulerødder
2 små løg
5 dl hønsebouillon
4 dl appelsinsaft

Smelt smørret i en kasserolle.
Det må ikke brune.
Hak løg og gulerødder fint.
Lad det svitse uden at tage farve.
Spæd med bouillon.
Bring det i kog, rør af og til.
Tilsæt appelsinsaften og lad det snurre i 30 minutter.
Lad det køle lidt af, og kør det gennem en blender eller gnid det gennem en fin sigte.
Serveres varmt i store krus, evt. med ristede franskbrødstern i.
Eller hæld mogensolen op i en kande og lad den stå i køleskabet natten over.
Serveres i høje glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her