Logo

Bagte rødbeder med lun kogt skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte rødbeder med lun kogt skinke


# Ingredienser

1,5 kg små rødbeder

salt

2 portioner Fransk marinade

groft reven peberrod


Tilbehør: 4 skiver kogt skinke, groft brød, smør


* Tilberedning

Rens rødbederne, men lad lidt af top og rod blive på.

Læg dem på alufolie på risten i en 225°C varm ovn og bag dem i ca. 50 minutter.

Lad rødbederne køle lidt af, skræl dem og skær dem i tykke skiver.

Dryp dem godt med marinaden og drys med reven peberrod.

Server dem lune til den lune kogte skinke.

Server yderligere groft brød og smør til.


Bagte rødbeder med lun kogt skinke


Fransk marinade

# Ingredienser

3 spsk olivenolie

1 spsk vin- eller estragoneddike

1 tsk dijonsennep

1 tsk revet løg

salt og peber

1 fed hvidløg

* Tilberedning

Rør eller ryst olie, eddike, sennep, løg. salt og peber godt sammen og tilsæt det halverede hvidløg.

Lad marinaden trække mindst 2 timer.

Ryst eller rør igen og fjern hvidløget.

 

Bagte rødbeder med lun kogt skinke


Tips

Er der lidt bagte rødbeder tilovers, vil de smage skønt serveret med lidt stilton ost og lidt rucola til forret i morgen.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her