Logo

Aspargessalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget godt i aften - Alt efter årstiden kan man også servere andre salatvariationer til fx Skinke i saltdej.

Spis noget godt i aften

 

250 g hvide asparges

250 g grønne asparges

100 g sukkerærter

125 g cherrytomater

100 g frisk merian

3 spsk æbleeddike

3 spsk olivenolie

havsalt

*

A. Skræl de hvide asparges, skær den træagtige ende af og skær dem i stykker.

Skyl sukkerærterne.

B. Kog aspargeserne i saltet vand i 5 min., blancher sukkerærterne i 1 min.

C. Skyl tomaterne og halver dem, skyl merianen og pluk den i mindre stykker.

Rør eddike, 3 spsk vand og olivenolie sammen og krydr med salt.

Hæld dressingen over salaten.

 

Alt efter årstiden kan man også servere andre salatvariationer til fx Skinke i saltdej.

 

Sådan finder man ud af, om en asparges er frisk: friske aspargesstængler knirker, når man gnider dem let mod hinanden. Hvis man trykker snitfladen sammen, kommer der desuden vand ud af en frisk asparges.

 

Pr portion 544/130 kJ/kcal. 4 g protein. 9 g fedt. 6 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her